Over mij

Nu ik het eenmaal niet zo heel graag over mijzelf heb zal ik toch een korte introductie geven.

Ik ben William Bakker, verloofd en samenwonend met de allerliefste in Harderwijk. Na het vmbo ben ik begonnen aan de opleiding tot ICT-beheerder niveau 4 op het Deltion college te Zwolle. Na deze afgerond te hebben ben ik begonnen aan de studie Robotica op het Windesheim College te Zwolle. Deze heb ik helaas niet af mogen ronden en ben begonnen met werken. Daar waar het eerst software en hardware reparaties betrof ben ik nu werkzaam als servicedesk medewerker.

Ik ben al enige tijd vrijwilliger bij het Rode Kruis, afdeling Elburg en Oldebroek. Hier zet ik mij op verschillende manieren in om er voor te zorgen dat iedereen kan genieten van verschillende evenementen.

Doordat ik mijzelf hier steeds meer mee bezig houd heb ik ook bij mijn werkgever aangegeven bezig te willen zijn en gaan met de veiligheid. Hierdoor heb ik de kans gekregen om de opleidingen tot EHBO en reanimatie instructeur te volgen.

Mede omdat de sportwereld mij erg interesseert, interesseert het menselijk lichaam mij ook. Hierdoor is ook de keuze gevallen op het volgen van een sportmasseurs opleiding in combinatie met Medical Taping. Dit heeft er voor gezorgd dat ik gecertificeerd sportmasseur ben en het Medical Taping Concept kan toepassen.

Mocht je vragen hebben hoor ik het graag middels het contactformulier.